Om oss      DET ÄKTA PARET SOM DRIVER


SELLEBERGA SCHNITZEL & BURGER


                       TILLSAMMANS 

             

Här är eldsjälarna bakom den lilla restaurangen i Bjuv som förgyller mångas smaklökar.

Matthias Bauer och Anatoli Bauer har varit tillsammans i 20 år och gifta i 18....... ♥  ♥  ♥


Matthias" tysken" har lång erfarenhet inom restaurangbranchen. Han är utbildad styckare, kock och charkuterist. mästarbrev som kock och charkuterist. Hans passion visar sig i maten han tillagar från grunden.


Ana allas "lilla Ana" som är från Grekland har tidigare arbetat som städerska på stora fabriker i Bjuvs kommun. Utan någon erfarenhet tog hon steget med sin man och tillsammans startade dom Selleberga Schnitzel & Burger sommaren 2012.

Tysken och lilla Ana ger restaurangen det där lilla extra som behövs. Deras drivkraft och kärleksfulla "gnabb" i köket gör allt så varmt och hemtrevligt.

Anas charm och omtanke gör att alla känner sig välkomna, vissa får till och med hennes berömda "grekiska klatch". Med den och tyskens mat så lämnar alla "Selleberga" mätta och nöjda och planerar redan för nästa besök.
Tyvärr har vi stängt restaurangen i Bjuv då den hyrda lokalen ej längre höll måttet för våra behov. Vi finns nu istället på gården mellan Oxhallen och Helsingborgs bryggeri på Bredgatan 25 i Helsingborg.


Följ oss på Facebook för aktuell information.


Varma hälsningar Ana & Matthias

  Schnitzel & Burger

Bredgatan 25 Helsingborg

042 - 816 54

Copyright @ All Rights Reserved